fbpx
/Gratis koffie of broodjes bij alle KLIK-locaties!

Meesparen voor gratis artikelen bij alle KLIK-locaties!

KLIK Exploitaties Concept

U kunt nu met de ‘Lekker op Weg’-app mee sparen voor gratis artikelen, bij vrijwel alle locaties van KLIK Exploitaties. De ‘Lekker op Weg’-app is sinds vorige maand gratis te downloaden in de App Store en via Google Play. U kunt in de app zelf uw station instellen, zo kunt u hem altijd op uw favoriete locatie gebruiken. Via de app is het eenvoudig om digitaal te sparen voor veel voordeel en leuke dagjes weg. De app biedt drie verschillende mogelijkheden om te sparen: mee sparen voor kortingen bij je favoriete station, voor een dagje uit of meedoen aan de landelijke acties.

U kunt op vrijwel alle KLIK-locaties mee sparen voor de digitale zegels: bij het wassen, bij een lekker broodje of bij een warme koffie. Heeft u 10 digitale zegels? Dan is uw spaarkaart vol. Hiervan zal automatisch een melding verschijnen op je telefoon, zodra je bij het station komt waar de spaarkaart vol is. Als u de spaarkaart laat scannen in de shop, kunt u deze gelijk gebruiken voor een leuke korting! Bijvoorbeeld voor een gratis koffie, gratis broodje of korting op een rit door de wasstraat.

Naast de gratis artikelen, kunt u altijd nog mee sparen voor een leuk dagje uit. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk mee te sparen voor een dag een leuk attractiepark of de dierentuin. Via de app kun je zien welke locaties er allemaal deelnemen en wat de lopende acties zijn waarmee je punten kunt sparen. Iedere keer dat je een product uit de actie koopt, spaar je nog eens extra punten! Het enige wat je hoeft te doen is de app te installeren, scannen bij het station en klaar.

U kunt de app GRATIS downloaden in de App Store en via Google Play.
Lekker Op Weg
Price: Free
Lekker Op Weg
Price: To be announced

By |2019-02-19T09:17:20+00:00februari 18th, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Gratis koffie of broodjes bij alle KLIK-locaties!