fbpx
/Korting sparen met de ‘Lekker op Weg’-app!

Korting sparen met de ‘Lekker op Weg’-app!

KLIK Exploitaties

De ‘Lekker op Weg’-app is sinds deze maand te downloaden in de App Store en via Google Play. De app is op vrijwel alle locaties van KLIK te gebruiken, zo kunt u hem altijd op uw favoriete station gebruiken. Via de app is het eenvoudig om digitaal te sparen voor veel voordeel en leuke dagjes weg. De app biedt drie verschillende mogelijkheden om te sparen: mee sparen voor kortingen bij je favoriete station, voor een dagje uit of meedoen aan de landelijke acties.

Op alle deelnemende locaties zult u digitale zegels krijgen: bij het wassen, bij een lekker broodje of bij een warme koffie. Heeft u 10 digitale zegels? Dan is uw spaarkaart vol. Hiervan zal automatisch een melding verschijnen op je telefoon, zodra je bij het station komt waar de spaarkaart vol is. Als u de spaarkaart laat scannen in de shop, kunt u deze gelijk gebruiken voor een leuke korting! Bijvoorbeeld voor een gratis koffie, gratis broodje of korting op een rit door de wasstraat.

KLIK Exploitaties

Wil je de korting niet bij het station gebruiken, kun je altijd nog mee sparen voor een leuk dagje uit. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk mee te sparen voor een dagje welness, een leuk attractiepark of de dierentuin. Via de app kun je zien welke locaties er allemaal deelnemen en wat de lopende acties zijn waarmee je punten kunt sparen. Iedere keer dat je een product uit de actie koopt, spaar je nog eens extra punten! Het enige wat je hoeft te doen is de app te installeren, scannen bij het station en klaar.

U kunt de app vanaf nu downloaden in de App Store en via Google Play.

Lekker Op Weg
Price: Free
Lekker Op Weg
Price: To be announced

By |2019-01-25T13:05:20+00:00januari 25th, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Korting sparen met de ‘Lekker op Weg’-app!