fbpx
/Tamoil De Kissel eerste tankstation Zuid-Limburg met blauwe diesel

Tamoil De Kissel eerste tankstation Zuid-Limburg met blauwe diesel

KLIK-locatie De Kissel in Heerlen is vanaf woensdag het eerste tankstation in Zuid-Limburg waar blauwe diesel getankt kan worden, alsmede het eerste Tamoil-station in Limburg met deze mogelijkheid. Deze locatie is de afgelopen tijd dan ook flink onder handen genomen en heropend in de stijl van ons eigen KLIK-concept.

Het netwerk van blauwe diesel bij Tamoil wordt op deze manier nog verder uitgebreid, na een succesvolle proef in Friesland is het inmiddels op bijna 30 locaties verkrijgbaar. Blauwe Diesel B100, zoals de brandstof officieel heet, is door Tamoil in nauwe samenwerking met Future Fuels Wholesale ontwikkeld. Het wordt geproduceerd uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen, daardoor is deze dieselvariant geheel fossielvrij en emissiearm.

KLIK Exploitaties Concept

.27 februari zal bij De Kissel een officiƫle opening plaatsvinden, onder het toeziend oog van de wethouder Duurzaamheid en Milieu Charles Claessens. Naast het nieuwe aanbod van blauwe diesel, is de shop begin februari ook volledig vernieuwd volgens het KLIK-concept. Het assortiment en het interieur zijn vernieuwd en er is een flinke bakery toegevoegd. Voortaan is het naast tanken dus ook mogelijk om uw vers bereide broodjes, lekkere koffie of warme snacks bij De Kissel te halen.

Via onze website en de Facebook-pagina van KLIK Exploitaties kunt u op de hoogte blijven van alle aanbiedingen bij De Kissel en verder nieuws rondom KLIK Exploitaties. Tamoil De Kissel is te vinden aan De Kissel 43 te Heerlen.

By |2019-02-26T15:40:03+00:00februari 26th, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Tamoil De Kissel eerste tankstation Zuid-Limburg met blauwe diesel