fbpx
Ons concept2019-02-18T14:48:08+00:00

HET KLIK CONCEPT

Al 29 tankstations door heel Nederland vertrouwen op het concept van KLIK Exploitaties.
Benieuwd of ook uw exploitatie in goede handen is bij KLIK?

BINNEN ÉN BUITEN UW SHOP HET VERSCHIL MAKEN

KLIK huurt uw achterterrein (shop en/of wasgelegenheid). Met het KLIK-concept beogen wij niet alleen het verhogen van de verkopen binnen de shop, ook de buitenkant van uw shop krijgt op termijn een geheel eigen KLIK-uitstraling. Door de moderne uitstraling die KLIK voor zijn shops heeft ontwikkeld, zijn wij er van overtuigd dat de shop nog meer opvalt met ons concept. Veel shop-eigenaren vrezen de toekomst door een snel veranderende markt, KLIK niet. KLIK is ervan overtuigt dat de shop ook zonder verkoop van brandstoffen moet kunnen overleven.

UW STATION ON- EN OFFLINE BEREIKBAAR

Dit is dan ook het uitgangspunt van het KLIK-concept: wij zetten alles op alles om ons concept levensvatbaar te maken en te houden. Zo pakt KLIK niet alleen de uitstraling van de shop aan, wij nemen ook de complete marketing voor onze rekening. Dit doet KLIK Exploitaties door een slimme combinatie van online en offline marketing.

Wij zorgen ervoor dat onze exploitaties dag en nacht zichtbaar zijn. Dit doen wij niet alleen op de traditionele manieren, wij pakken ook de online marketing op. Zo profiteren u en wij direct van ons grote online bereik, waarbij ook uw station direct voor duizenden mensen zichtbaar wordt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de klant onze shop, en uw tankstation, prima weten te vinden.

KLIK IS DE EXPLOITATIEPARTNER VOOR UW STATION!

Wekelijks heeft KLIK Exploitaties bij al zijn locaties interessante aanbiedingen en acties, dit varieert van broodjes tot wasprogramma’s en van kortingsacties tot spaaracties. Door de grote variatie zullen er jaarlijks voor iedere klant meerdere interessante aanbiedingen voorkomen, zodat wij al uw klanten tevreden kunnen houden.

We zijn dan ook continu bezig met het optimaliseren van ons shopaanbod, door rekening te houden met de trends binnen de markt en de wensen van uw klanten. Het KLIK-concept moet staan voor een prettige en rustgevende shopomgeving, waar de mensen zich echt op hun gemak voelen.

KLIK Exploitaties Concept
Shop KLIK Exploitaties

Het KLIK-concept voor uw onderneming:

  • On- en offline bereikbaar voor uw klanten.

  • Groot netwerk binnen Nederland.

  • Jarenlange ervaring in de petroil- en retailmarkt.

  • Een geheel nieuwe uitstraling voor de onderneming.

Een groot netwerk binnen Nederland

Uw station behoort als onderdeel van KLIK Exploitaties bij een groot netwerk binnen Nederland,
benieuwd naar onze locaties?